MODELLO Módszertani és Képzési Intézet Felnottkepzes.hu

technologiai fejlesztes a modello modszertani es kepzesi intezetnel Felnottkepzes.hu? Kérlek fordulj hozzánk bizalommal! Folyamatosan figyelemmel követjük Intézményünk életét, a működését meghatározó szabályozásokat, körülményeket, s az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján aktualizáljuk minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat, valamint a teljes minőségirányítási rendszerünket. Minden képzésünk során résztvevői, valamint oktatói elégedettségi kérdőívek segítségével kapunk visszajelzést a képzési folyamat minőségéről. Olvassa el további információ a webhelyen tanfolyamokkegyeb szakmai kepzesek.

A hallgatói juttatások mellett az online oktatói tevékenység hatékonyan megerősítette a megereszkedett oktatóipart. A Forbes friss cikke szerint 2011-ben az Egyesült Államok kormánya nagyjából 134 millió dollárt fektetett be az alacsony jövedelmű családok számára nyújtott magántanári programokba. Ezeket a programokat a Gyermeket nem hagyják el (No Child Left Behind) törvénynek megfelelően hozták létre. Az országos költségvetési megszorítások azonban az iskolai oktatás megszüntetéséhez vezettek. Távollétükben magáncégek (többek között online oktatói szolgáltató) léptek közbe a hallgatói és szülői igények kielégítése érdekében.

Oktatóink nem csupán egyszerű elméleti, hanem szakterületeiken naprakész gyakorlati tudással, és tapasztalattal egyaránt rendelkező szakemberek. Segítségükkel, és közreműködésükkel biztosítjuk a piacképes tudás elsajátíthatóságát képzésben résztvevőink részére. Ezen irányelvünk alapján kurzusaink oly módon vannak összeállítva, hogy a gyakorlaton megszerezhető tudás legyen a domináns. A felnőttképzés megújuló rendszere: Az OKJ-s szakmák helyett ma már új szakképesítésekről beszélünk, ugyanis az OKJ rendszer 2021. januárjától megszűnt. Az OKJ-s rendszer jogutódját képező szakképesítések elődjükhöz hasonlóan hivatalos, államilag elismert bizonyítványt biztosítanak, azonban az új szakképesítések sokkal jobban alkalmazkodnak a munkaerőpiac igényeihez.

Számunkra a legfontosabb, hogy ezáltal pedig a megfelelő produktummal tudjuk szolgálni partnereinket. A vállalatoknak óriási probléma az új munkavállalóknál a kompetenciák fejlesztése is. Többek között nehézséget okoz, hogy a munkavállaló beilleszkedjen a munkaközösségbe, és ezáltal hatékonnyá váljon. Egyre nehezebb megtalálni azt az embert, aki belép a kapun, és a következő napon már százszázalékos munkaerővé tud válni. Véleményünk szerint a vezetői szemléletet kell abba az irányba terelni, hogy fontossá váljon a munkaadó számára a munkavállaló.

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet, vizsgaközpont, nyelvvizsgahely: Új irányt és lendületet adunk a jövődnek Magas szintű szakértői, módszertani, képzési (felnőttképzési, tovább-, és átképzési), valamint vizsgáztatási szolgáltatásokkal segítjük partnereinket (vállalatokat, állami-, önkormányzati-, és további intézményeket, magánszemélyeket). Ügyfeleink számára a jelen kihívásainak történő megfelelésben, az új fejlesztési irányok (IPAR 4.0 / Szakképzés 4.0) kínálta lehetőségek alkalmazásával segítünk még hatékonyabbá válniuk! Olvassa el még többet információ a webhelyen http://www.felnottkepzes.hu/